WEDSTRIJD Real Noorderwijk - ZVC U. Wellen  5 - 1  (1-1)

DATUM 25-10-2013  21:15

DOELPUNTEN Brecht Cosemans (1), Aziz Lagouireh (1), Issam Elouadi (1), Noureddine Soussi (1) en Sandro Bomboi (1).

VERSLAG Het eerste elftal van Real Noorderwijk had maar 1 opdracht en dat was winnen. Tegenstander Wellen is een stevige ploeg, stug verdedigend en loerend op de counter. Real bouwt rustig op en probeert de verdediging van de Limburgers te slopen. Wellen daarentegen stelt doelman Van Bael geregeld op de proef met afstandsschoten. De wedstrijd lijkt naar de rust toe te blijven steken op een brilscore doch 2 minuten voor de pauze krijgt Real een opdoffer als de bal voorbij Van Bael in doel verdwijnt: 0-1 via Polling. De Berkemussen schieten wakker en met nog 0,6 seconden op de klok belandt een hoekschop van de thuisploeg in doel via Cosemans: 1-1. Werk aan de winkel voor Trainer Schapmans samen met zijn nieuwe assistenten!

Real komt een pak agressiever uit de kleedkamers, de meeste toeschouwers hebben hun pintje nog niet leeg of Aziz Lagouireh trapt Real op voorsprong: 2-1. De thuisploeg tankt vertrouwen door de voorsprong en 2 minuten later brengt Issam Elouadi zijn ploeg op een comfortabele 3-1. Wellen kan geen vuist meer maken, Real gaat op zoek naar meer...36e minuut en Noureddine Soussi met de 4-1. De 5-1 eindstand is van de hand (of beter van het schoentje) van Sandro Bomboi. Na een moeilijke start, werd het uiteindelijk toch nog een leuke voetbalavond met een faire wedstrijd.

Real Noorderwijk speelde met Davy Van Bael, Yannick Scheerens, Aziz Lagouireh, Issam Elouadi, Sandro Bomboi, Brecht Cosemans, Bob Putzeys, Sven Vanvolcksom, Noureddine Soussi, Carlo Sacchini, Jelle Lauwers en Ward Vivijs.